secam se kao da je bilo danas...
LUDI NAREDNIK :: KoV :: Komanda :: 246. Bataljon ABHO
Page 1 of 1 • Share •
secam se kao da je bilo danas...
...decembar 99. ladno, pingvini dezertirali... Vezbaliste Ravnjak, nedaleko od reke Rasine i Jastrebca, visoke planine...
Trece odeljenje ( desetar Randjelovic), drugog voda ( vodnik Joncic, potporucnik Radojkovic), cete za dekontaminaciju ( kapetan Avramovski), drugog bataljona ( major Miljkovic), 246. ABHO puka ( pukovnik Manojlovic), Vojske Jugoslavije ( general Pavkovic)...
U vojsku dosao sa 124 kg zive vage, odeljali mi 32 kg na zivo, pa sam jedva pretekao ziv... za sest meseci...
Posle zavrsene obuke, Ceta za opsluzivanje ( kapetan Neks Markovic), prijavnica, straza, KPS...
Izasao ziv i neprepoznatljiv za blizu rodbinu 15.12. 2000. i tacno u podne seo u bus za Bg...
Trece odeljenje ( desetar Randjelovic), drugog voda ( vodnik Joncic, potporucnik Radojkovic), cete za dekontaminaciju ( kapetan Avramovski), drugog bataljona ( major Miljkovic), 246. ABHO puka ( pukovnik Manojlovic), Vojske Jugoslavije ( general Pavkovic)...
U vojsku dosao sa 124 kg zive vage, odeljali mi 32 kg na zivo, pa sam jedva pretekao ziv... za sest meseci...
Posle zavrsene obuke, Ceta za opsluzivanje ( kapetan Neks Markovic), prijavnica, straza, KPS...
Izasao ziv i neprepoznatljiv za blizu rodbinu 15.12. 2000. i tacno u podne seo u bus za Bg...
knjaz- Broj poruka: 1
Datum upisa: 2011-04-25
Re: secam se kao da je bilo danas...
Na Ravnjaku grob do groba,
Traži majka sina svoga,
Našla ga je, sreća prava,
Na straži, kako spava...
Traži majka sina svoga,
Našla ga je, sreća prava,
Na straži, kako spava...
pedja80- Broj poruka: 1
Datum upisa: 2011-09-13
Similar topics» Smith Hauthaa (Isle of Quel'danas)
» danas nam je divan dan, divan dan.........
» Danas nam je divan dan, divan dan.... :)
» Bilo Kuda Srbi Svuda
» BoJ n Gem Vendor New Place
» danas nam je divan dan, divan dan.........
» Danas nam je divan dan, divan dan.... :)
» Bilo Kuda Srbi Svuda
» BoJ n Gem Vendor New Place
LUDI NAREDNIK :: KoV :: Komanda :: 246. Bataljon ABHO
Page 1 of 1